OM OSS

Visibo ble startet opp våren 2013.

Selv om Stjørdal sto vårt hjerte nærmest, ble det i 2016 tatt en avgjørelse om å gi slipp på stedsnavn i firmaet. Stjørdal Eiendom skiftet derfor navn til VISIBO – samtidig som vi i den forbindelse utvidet vårt geografiske nedslagsfelt til Trondheim og Stjørdal med omegn.

Våren 2020 fikk vi ny eierstruktur. Norgeshus Stjørdal Tømrerservice AS gikk inn som majoritetseiere, sammen med CA IKT AS som beholder sin andel av selskapet.

Til daglig jobber de nye eierne av VISIBO AS sammen i Stjørdal Tømrerservice AS som er en totalentreprenør tilknyttet Norgeshus-kjeden.
STS har over 20 års fartstid bak seg, og anses som en solid og seriøs aktør i markedet.

På grunn av flere kommende prosjekter i egenregi, var det nå et naturlig valg å skille virksomhetene med å rendyrke entreprenør og utbygger, hver for seg.

Visibo AS har tidligere vært morselskap for et mindre konsern bestående av flere datterselskap.
Fra våren 2020 skal selskapet kun rendyrke eiendomsutvikling – og går i den forbindelse bort ifra tidligere selskapsstruktur.

Med nye eiere og flere spennende prosjekter i egenregi etablerer vi oss nå som et solid utbyggingsselskap med høyt fokus på kundetilfredshet og kvalitet!

Med Norgeshus Stjørdal Tømrerservice AS i ryggen skal vi skape en helhetlig og seriøs aktør som kan være med fra planleggingsfasen til nøkkelferdig hus og overlevering.

Vår tette relasjon til Norgeshus på arkitektur og Stjørdal Tømrerservice AS som utførende entreprenører gir deg som kunde en opplevelse av at alt finnes under ett og samme tak.